5 tips til rene vipper

1. Brug ikke mascara 

Eyelash extensions sørger for ens, fyldige og lange sorte vipper. Derfor er der no need of mascara! At bruge mascara på lash extensions besværliggør at holde dem rene. Man kan ofte ikke se de rester af mascara der stadig sidder. Derudover har vippeteknikeren ofte vurderet hvad længde og tykkelse dine egne vipper kan holde til og påsat vippe-extensions ud fra det. Påføres der yderligere mascara oven på det, kan man risikere at der bliver pålagt for meget vægt og at naturvipperne ikke kan holde til det. 

Kan man ikke undvære mascara så sørg for at købe en der er beregnet til lash extensions!

 

2. Undgå for meget makeup i øjenområdet

Bruger man makeup omkring øjenområdet, SKAL man rengøre vipperne hver dag! Det gælder især ved øjenskygge og eyeliner. Det er ikke altid let at se, men makeuppen lægger sig helt nede ved vippekanten, hvilket besværliggør at holde dem rene. 

 

3. Køb en vippeshampoo

At købe en vippeshampoo er et MUST! Man kan ikke holde sine lash extensions rene uden en vippeshampoo. Skal bruges cirka hver 2-3 dag, hvis der bruges makeup omkring øjnene eller efter mascara så hver dag! 

Ved brug af vippeshampoo fjernes de fedstoffer som påvirker bindingen af limen, og man opnår derfor en bedre holdbarhed ved regelmæssigt at rengøre sine vipper med vippeshampoo. 

 

4. Undgå vat omkring dine lash extensions

Det er svært at se med det bare øje, men bruger man vat omkring sine lash extensions, ender der ofte med at sidde en smule i vipperne fra vatrondellen. For at holde vipperne rene er det derfor smart at undgå at komme for tæt på med vattet. 

 

5. Regelmæssige opfyldninger  

Ved at få regelmæssige refills sørger man for at de gamle halv-beskidte vipper fjernes og der bliver sat nye på. Derudover rengøres vipper ved opfyldning altid.