Hvordan sikrer jeg god holdbarhed hen over sommeren?

FORBEDR DIN HOLDBARHED OG VÆR STRESSFRI DENNE SOMMER!

Vi venter hele året på de varme solstråler og gør os klar til, at vores dejlige kunder efterspørger smukke vipper til deres ferie, men så mange ting kan gå helt galt. Høje temperaturer og høj luftfugtighed kan desværre forårsage kaos for din kundes holdbarhed, og du vil arbejde overarbejde for at forsøge at rette op på vipper der drysser. Det er seriøst ikke stressen værd! Men hvis du har de rigtige forholdsregler på plads, vil sommeren ikke længere være den sæson du frygter. Et digitalt hygrometer til dit vippestudie bliver din redning.

HVAD ER ET HYGROMETER?

Et hygrometer er virkelig et vippestudie-must-have! Uanset årstiden er det vigtigt at have et digitalt hygrometer og termometer (alt i ét) for at håndtere ændringer i dit vipperum som vippetekniker. Et hygrometer vil overvåge temperatur- og luftfugtighedsniveauerne i dit vipperum, så du kan vælge den perfekte vippelim til dine rumforhold. Det er så vigtigt at finde en øjenvippelim, der virker for dig, og dette kan ændre sig dramatisk afhængigt af fugtigheden og temperaturerne i dit arbejdsområde.

Når du har fundet den lim, du vil bruge, kan du bruge hygrometeret til at finde ud af, om dit værelse har de optimale forhold til din vippelim. Hvis ikke, kan du enten ændre din øjenvippelim til en, der fungerer godt med temperatur- og luftfugtighedsniveauerne i dit vippestudie, eller du kan ændre dit arbejdsmiljø, så det overholder dine øjenvippelims ønskede forhold. Med hygrometeret kan du sikre dig, at dit værelse forbliver inden for de optimale arbejdsbetingelser, hvilket betyder, at hvis din vippelim hærder for hurtigt eller har ændret konsistens, er det ikke dit vipperum, du skal skyde skylden på.

 

HVORFOR HAR DU BRUG FOR ET DIGITALT HYGROMETER?

Hvis du i øjeblikket arbejder i et uforudsigeligt miljø, og din temperatur og luftfugtighed ændrer sig hurtigt i løbet af dagen, kan din vippelim hærde hurtigere eller langsommere, end du havde forventet. Hvis din vippelim hærder for hurtigt, vil dette dramatisk påvirke din holdbarhed og kan endda forårsage shock polymerisering. Du vil ikke længere frygte at du måske modtager en Instagram DM fra en skuffet kunde, hvis eyelash extensions allerede er begyndt at drysse. Vores hygrometer er let og perfekt til vippeteknikere og ser super stilfuldt ud på din vippevogn.

HØJ vs. LAV LUFTFUGTIGHED

Sommeren er en vippeteknikers værste frygt. Temperaturen er høj, og det samme er luftfugtigheden. Det betyder at vores lim tørrer hurtigere end vi er vant til. Det kan både give stickies, eller forårsage at kundernes vipper drysser efter et par dage. Sørg for at lukke døre (nemmere at styre luftfugtighed i et lille rum) og ikke at have nyvasket vasketøj og vand til pynt i dit vipperum. Det giver mere vand i luften, hvilket betyder højere luftfugtighed. Den nemme måde (og dyre), er at købe en affugter.
Om vinteren døjer vi vippeteknikere ofte med lav luftfugtighed. Et tip til at få en højere luftfugtighed er en tændt elkedel (damp), nyvasket tøj i nærheden, vaser med vand i. Eller ganske simpelt: en luftfugter.

Et andet tip til at hjælpe dig med at få det bedste ud af din vippelim er at sørge for at opbevare din øjenvippelim lodret i en lufttæt beholder, dette vil forhindre, at der kommer fugt ind i flasken, mens du ikke bruger den. Derudover er en  limryster altid en god ide.