Tapetricks

Driller ‘inner corner’ eller ‘outer corner’ dig? så er tape tricks løsningen! Herunder fortæller jeg lidt om de forskellige måder at benytte tape som et redskab til at kunne nå selv de mindste hår i øjenkrogen. 

Hvorfor bruge tape tricks?
#1 øjenkrogsdilemma

Vi kender alle til de små hår der er i øjenkrogen. De er svære at komme til og de kan være svære at isolere fra de andre små vipper. Brug tape………….

#2 ‘outer corner’

Den yderste del af øjet kan være tricky at få sat extensions på. Oplever du også at naturvipperne i yderkrogen ofte krøller? Det er ofte hvis kunden sover på siden, men løsningen er her – tape!

#3 nedadgående vipper

Går din kundes vipper meget nedad og rør tapen? Det kan være svært at få påsat extensions på vipper der er nedadgående uden at lime vipperne til tapen. Brug tape midt på øjenlåget og træk op, for at kunne påsætte extensions nemmere og mere korrekt.

#4 vipper i lag

Har du svært ved at lave HELT fyldige vippesæt? Så kan det være fordi alle lag i vipperne ikke har fået påsat en vippe! Det kan være svært at spotte vipperne på de nederste lag. Brug en blød tape (eksempelvis silicone tape) til at tape vipperne op. På den måde kommer de nederste lag af vipper til syne.

Forskellige slags tape

Der findes utroligt mange forskellige slags tape, og det er IKKE alle der er velegnede til at bruge på kundernes øjenlåg eller vipper. Jeg vil derfor gennemgå de forskellige slags tape, og derefter fortælle hvilke der er gode til de forskellige tricks.